Nokia 7 Plus primeşte Android P Beta 3; HMD Global se mişcă foarte rapid

1.679 ori
<b>Nokia 7 Plus primeşte Android P Beta 3; HMD Global se mişcă foarte rapid</b>Suntem informați astăzi de faptul că popularul smartphone Nokia 7 Plus tocmai ce a primit actualizarea la Android P Beta 3, fapt ce ne demonstrează că finlandezii de la HMD Global se mișcă foarte rapid. Această actualizare vine la doar câteva

HMD este una dintre companiile care se mişcă cel mai rapid când vine vorba de actualizări software, dar şi despre soft beta ajuns în premieră pe terminalele sale. Cine are un Nokia 7 Plus poate instala în aceste zile Android P Beta 3. Despre evoluţia software Nokia avem detalii mai jos.

Nokia 7 Plus debuta la MWC 2018 şi a fost apreciat în recenzia Mobilissimo.ro drept cel mai atractiv telefon midrange al anului. Cu preţul în picaj a ajuns să fie şi mai atractiv acum. Rulează un Android pur şi face parte din proiectul Android One, ceea ce înseamnă că nu avem bloatware şi avem şi promisiunea actualizărilor rapide pe viitor.

Din luna mai se poate instala Android P în formă beta pe Nokia 7 Plus, o decizie luată de Google la I/O 2018, când a extins beta-ul şi dincolo de telefoanele sale Pixel/Nexus. La 3 luni distanţă suntem deja la Android P Beta 3/ Developer Preview 4 pe acest terminal, iar softul e disponibil prin sideloading sau OTA. Vă puteţi înregistra la programul de Developer Build şi beta aici.

Trebuie spus că Beta 3 (v3.110) vă va şterge datele de pe terminal, deci trebuie backup. După ce vă înregistraţi puteţi descărca fişierele ROM necesare, să reporniţi telefonul în mod Recovery, alegeţi factory reset şi apoi să faceţi sideload cu pachetul ROM prin ADB. Aici găsiţi un tutorial.

Android P Beta 3 aduce bug fix-uri şi optimizări înainte de marea lansare a variantei finale Android P. Include şi Android Security Patch-ul pe iulie 2018. Ca de obicei feedback-ul este binevenit.

HMD Global rămâne una dintre companiile cu cele mai curate variante de Android și printre cele mai rapide actualizări, dacă nu chiar cele mai rapide. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×