Nokia 7 Plus este actualizat la Android 9.0 Pie!

3.053 ori
<b>Nokia 7 Plus este actualizat la Android 9.0 Pie!</b>Un alt smartphone care primește actualizarea la Android Pie pe final de lună este și Nokia 7 Plus, telefon care ne-a surprins plăcut în cadrul testelor noastre. Acest handset a primit chiar titlul de telefonul mid-range al anului 2018 din partea

Pe final de săptămână lucrătoare primim o veste tare bună, aceea că HMD Global s-a ținut de cuvânt și a adus actualizarea la Android 9.0 Pie foarte rapid pe telefonul Nokia 7 Plus. Actualizarea se distribuie în acest moment și ar trebui ca în câteva zile să ajungă la toți utilizatorii, oferindu-se noutăți precum modul Do Not Disturb, Adaptive Brightness, dar și cu noua funcție intitulată Adaptive Battery.

Nokia 7 Plus

Smartphone-ul de față mai primește și schimbări la nivel de navigare, notificări și meniu de setări și avem parte acum și de acțiuni predictive pentru aplicații. De asemenea, printre noutățile aduse de Android Pie se află și Noia Camera v9.0 care include un nou UI și integrare Google Lens, respectiv Google Motion.

Pachetul software are 1471 MB și se recomandă descărcarea sa prin WiFi. Nokia 7 Plus a fost un telefon tare apreciat și la Mobilissimo după cum v-am dezvăluit în recenzia detaliată pe care o puteți citi de aici și un detaliu pe care probabil îl știți este faptul că EISA a desemnat acest dispozitiv cu Android One drept telefonul mid-range al anului 2018.

Cei curioși să afle la ce sume se mai vinde Nokia 7 Plus au la dispoziție articolul Preț și Disponibilitate!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×