LG G5 (H850) în varianta internațională primește actualizarea la Android 8.0 Oreo

1.489 ori
<b>LG G5 (H850) în varianta internațională primește actualizarea la Android 8.0 Oreo</b>La câteva luni distanță de la aflarea veștii că LG G5 se pregătește de actualizarea la Android 8.0 Oreo, iată că release-ul ajunge de astăzi și pe varianta internațională a telefonului, cea cunoscută pe piață sub numele de serie H850

Undeva prin luna iulie a acestui an am aflat și faptul că sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc lansarea lui Android 8.0 Oreo pe smartphone-urile LG G5 și LG V20, update care a sosit între timp pe piața locală a producătorului. Acum descoperim că LG G5 începe să primească actualizarea în versiunea internațională H850, pachetul software oferind și patch-ul de securitate din septembrie.

LG G5 Update

Ca noutăți avem pe listă modul Picture in Picture care permite utilizarea altor aplicații în timp ce vizionăm conținut pe YouTube de exemplu, cât și funcția Notification Badges care ne indică în dreptul fiecărei iconițe asociate unei aplicații dacă există notificări. Pachetul software are în jur de 2 GB și se recomandă descărcarea sa printr-o conexiune WiFi.

Despre LG G5 știți faptul că era un telefon modular, o încercare a sud-coreenilor de a surprinde publicul printr-o serie de accesoriu ce se puteau atașa în zona inferioară. Din păcate conceptul nu a fost pe placul utilizatorilor, plus că la debut acele module aveau prețuri pierate. Dacă vreți să aflați impresiile noastre despre telefon, aveți la dispoziție recenzia pe care i-am realizat-o în vara anului 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×