Nokia pregătește un album foto avansat pentru terminalele Windows Phone cu ecran mare

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 852 ori
<b>Nokia pregătește un album foto avansat pentru terminalele Windows Phone cu ecran mare</b>A început o nouă săptămână și cu ea o nouă serie de scăpări, mulțumită prolificului @evleaks. De această dată el nu ne prezintă hardware nou, ci software nou, după cum vedeți mai jos. &nbsp; știm că @evleaks e bine conectat la Nokia, de...

A început o nouă săptămână și cu ea o nouă serie de scăpări, mulțumită prolificului @evleaks. De această dată el nu ne prezintă hardware nou, ci software nou, după cum vedeți mai jos.

știm că @evleaks e bine conectat la Nokia, de vreme ce face rost destul de des de imagini cu terminale Nokia nelansate încă. Acum vedem o imagine cu o aplicație numită Storyteller, care pare destinată terminalelor Windows Phone sau Windows 8. Vedem interfața bazată pe Live Tile-uri și ne imaginăm cum ar arăta acest soft pe un Nokia Lumia 1520... sau tableta Lumia 2520.

Acesta pare a fi un album foto care le permite utilizatorilor să treacă în revistă fotografiile organizându-le în preferate, după data, după poziția pe harta sau să le partajeze cu alți utilizatori. Descoperim și prezența unui meniu My Tablet, încă o confirmare că Nokia ne pregătește "ceva mare" pentru octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×