Vodafone România oferă primul program de loializare pentru clienții PrePay

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.495 ori
<b>Vodafone România oferă primul program de loializare pentru clienții PrePay</b>Vodafone a anunțat astăzi debutul programului "Vodafone pentru Tine la Cartelă", un program de loializare cu bonusuri speciale pentru utilizatorii de servicii prepay. Clienții vor primi bonusuri speciale în funcție de vechimea în rețea. &nbsp;...

Vodafone a anunțat astăzi debutul programului "Vodafone pentru Tine la Cartelă", un program de loializare cu bonusuri speciale pentru utilizatorii de servicii prepay. Clienții vor primi bonusuri speciale în funcție de vechimea în rețea.

Bonusurile includ minute și SMS-uri naționale, trafic de date și minute către rețele internaționale fixe și mobile. Dacă sunteți utilizatori de peste 3 ani ai Cartelei Vodafone veți avea parte de oferte speciale precum apeluri gratuite, nelimitate în rețea, duminică sau în weekend. Pentru a beneficia de aceste bonusuri trebuie doar să vă înscrieți în programul Vodafone pentru Tine la Cartela printr-un SMS gratuit cu textul DA la numărul 2789.

Vedeți în tabelul integrat în articol cum sunt recompensați utilizatorii și se pare că bonusurile cresc odată cu vechimea utilizatorului, cei care au cartela de peste 10 ani fiind cei mai norocosi. Astfel, ei primesc 50 de minute sau SMS-uri naționale dacă încarcă undeva între 5 și 6.99 euro, 50  de minute/SMS-uri și 50 MB internet pe mobil dacă încarcă între 7 și 9.99 euro. Dacă încarcă peste 10 euro ei primesc pe lângă bonusurile de mai devreme încă 50 de minute internaționale fixe și pe mobil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×