Motorola DVX, probabil cel mai arătos telefon low cost ajuns pe web recent

1.529 ori
<b>Motorola DVX, probabil cel mai arătos telefon low cost ajuns pe web recent</b>Am fost surprins să aflu că telefonul Motorola DVX este unul low cost, mai ales după ce i-am văzut designul. Terminalul a fost descoperit în documente de la FCC și poate fi văzut mai jos. &nbsp; Se pare că Moto ar fi dezvoltat o alternativă mai...

Am fost surprins să aflu că telefonul Motorola DVX este unul low cost, mai ales după ce i-am văzut designul. Terminalul a fost descoperit în documente de la FCC și poate fi văzut mai jos.

Se pare că Moto ar fi dezvoltat o alternativă mai ieftină a lui Moto X, dacă ne luăm după zvonuri. Numele acestui device este deocamdată Motorola DVX și putem admira fata și spatele său. Utilizatorul Reddit Danrant afirmă că terminalul este compatibil cu aparate auditive avansate. Moto DVX aduce foarte mult cu Moto X și se pare că el ar adopta o diagonală de 4.3 sau 4.5 inch.

Motorola DVX

Documentele FCC indică faptul că acest model are certificare pentru benzi GSM 850/1900 și că nu vine cu LTE. Alte scăpări vorbesc despre un preț de sub 200 de dolari și asta fără abonament. încă nu e clară o listă de specificații aici, deși documentele FCC menționează funcții precum comenzi vocale sau feedback audio.

Dacă acesta e cu adevărat un telefon cu preț accesibil, ma aștept la un CPU MediaTek la interior, sau poate alt brand asiatic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×