Aplicația Google Phone 5.1 inclusă în Android 7.1 Nougat aduce câteva funcții noi! (Descărcați de aici)

2.176 ori
<b>Aplicația Google Phone 5.1 inclusă în Android 7.1 Nougat aduce câteva funcții noi! (Descărcați de aici)</b>Atât Google Pixel, cât și Google Pixel XL sosesc cu sistemul de operare Android 7.1 Nougat la pachet - release ce include câteva modificări interesante precum aplicația Google Phone 5.1. Această aplicație de apelare beneficiază de acum înainte de

Android 7.1 Nougat include și alte lucruri interesante la pachet pe lângă optimizările aduse, unul dintre acestea fiind noul dialer Google Phone 5.1 ce îl vedeți reprezentat în imagini și într-un clip video mai jos. Această aplicație de apelare aduce acum un design mai simplist și o nouă modalitate de a răspunde sau respinge apelurile primite. Se remarcă totodată și o oarecare similaritate cu dialer-ul de pe iOS.

Google Phone

Dacă până acum în Android 6.0 Marshmallow trebuia să realizăm un gest swipe către dreapta pentru a răspunde la un apel primit, de acum înainte acceptarea apelului va necesita realizarea unui gest swipe în sus. În timpul unui asemenea apel avem la dispoziție posibilitatea de a accesa dialer-ul, de a realiza o conferință, cât și pe cea de a muta convorbirea pe modul difuzor. Și funcția mute se află la posturi.

Aflați că aplicația în format apk. este deja disponibilă spre descărcare, dar și faptul că nu toate terminalele sunt compatibile cu acest software. Utilizatorii de modele Nexus 5X și 6P susțin că Google Phone 5.1 rulează de minune pe telefoanele lor, și după cum vă așteptați, Android 6.0 Marshmallow este necesar pentru instalarea aplicației. O găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×