Google Photos permite acum crearea de GIF-uri partajabile din clipurile voastre video (Descărcați de aici)

927 ori
<b>Google Photos permite acum crearea de GIF-uri partajabile din clipurile voastre video (Descărcați de aici)</b>Photos este una dintre aplicațiile ce primește constant noi funcții, astăzi fiind momentul în care aflăm despre integrarea funcției ce ne permite crearea gif-uri pe baza clipurilor video stocate pe device

Google şi-a actualizat aplicaţia Photos, permiţând realizarea de GIF-uri partajabile direct din clipurile voastre video. Ele vor fi generate automat din clipurile uploadate în acest serviciu.

Google Photos

Clipurile pot fi urcate din aplicaţia Android sau iOS, iar Photos poate crea GIF-uri loop ale celor mai tari momente din filmuleţe, pentru a le partaja prin reţelele preferate de socializare sau aplicaţii de mesagerie. Inteligenţa artificială de la Google va căuta segmente care includ activitate în acele clipuri, precum un salt în piscină sau pe skateboard spre exemplu.

Chiar şi un zâmbet de bebeluş intra la "activităţi" şi va fi bifat pentru GIF. Google Photos era în prealabil capabil să realizeze şi animaţii din capturile în rafală alipite. Photos mai are şi funcţia de vă prezenta fotografii mai vechi cu persoanele din uploaduri recente, de dragul nostalgiei, o funcţie inspirată de Facebook şi amintirile sale.

În plus, aplicaţia Google va sugera şi să întoarceţi fotografii, dacă sunt capturate la unghiuri anapoda. Găsiţi aplicaţia aici pentru Android şi aici pentru iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×