Google Photos include acum o modalitate mai rapidă de share a fotografiilor; primim și funcția Movie Concepts (Descărcați de aici)

1.202 ori
<b>Google Photos include acum o modalitate mai rapidă de share a fotografiilor; primim și funcția Movie Concepts (Descărcați de aici)</b>Nici nu au trecut câteva zile de la actualizarea aplicației Google Photos la versiunea cu numărul 2.0, și iată că dezvoltatorii deja aduc noi funcții pentru acest software. Printre noutățile pe care le avem aici se numără în primul rând posibilitatea de

Cu doar câteva zile în urmă aplicația Google Photosprimea actualizarea la versiunea cu numărul 2.0, software ce ne-a adus în prim-plan o metodă eficientă de a sorta fotografiile și clipurile video în albume. Nu a durat mult și iată că deja sunt implementate noi funcții în această aplicație de tip galerie foto atât de populară la ora actuală atât pe platforma Android, cât și pe telefoanele ce rulează sistemul de operare iOS.

Avem ca noutăți posibilitatea de a distribui mai rapid imaginile în cadrul aplicației Google Photos. Putem alege crearea unui link către imaginea din Google Photos pe care dorim să o distribuim, sau a da share direct imaginilor dorite către orice aplicație instalată pe smartphone, folosindu-ne de meniul Share. 

Totodată, în noul build se regăsește și funcția Movie Concepts - modalitate prin care putem crea filmulețe pe seama unor anumite idei prestabilite. Dacă în exemplul dat aici vedem fotografii din diferite etape ale creșterii unui copil alipite automat într-un clip video, se pare că pe viitor vom avea mai multe șabloane din care vom putea alege, precum - Amintiri din vacanță, sau evenimente formale (aniversare, nuntă, etc.). 

Puteți descărca noul release în format .apk pentru Android de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×