Redmi lucrează la propriul flagship, cu procesor Snapdragon 855, conform CEO-ului Xiaomi

1.516 ori
<b>Redmi lucrează la propriul flagship, cu procesor Snapdragon 855, conform CEO-ului Xiaomi</b>Odată cu lansarea lui Xiaomi Note Redmi 7 de ieri, brandul Redmi a devenit independent şi va opera şi separat de Xiaomi. Va avea propriul R&D, propriile fabrici şi propriul marketing. Planurile sunt mai mari de atât, CEO-ul Xiaomi

Odată cu lansarea lui Xiaomi Note Redmi 7 de ieri, brandul Redmi a devenit independent şi va opera şi separat de Xiaomi. Va avea propriul R&D, propriile fabrici şi propriul marketing. Planurile sunt mai mari de atât, CEO-ul Xiaomi, Lei Jun confirmând chiar că ni se pregăteşte un flagship Redmi.

Va fi un telefon cu procesor Qualcomm Snapdragon 855, se pare, dar cu preţ accesibil. Mie îmi sună a canibalizare a lui Xiaomi Pocophone F2, dar sigur se va găsi loc pe piaţă pentru toate aceste modele. O mutare interesantă este numirea lui William Lu, fostul preşedinte Gionee la şefia brandului Redmi în China. E primeşte şi rol de vicepreşedinte Xiaomi Group.

Zvonurile afirmă că următorul flagship de la Redmi va costa sub 400 de dolari, oferind totuşi dotări premium. O abordare de gen a avut-o şi Huawei cu Honor, sau Oppo cu Realme. Xiaomi nu o duce chiar excelent, pierzând 6 miliarde de dolari la bursă în ultimele 3 zile, dar se va redresa odată ce se trage linie şi începe noul an chinezesc, cu noi oferte şi produse.

În acest moment Xiaomi are brandurile Mi, Poco, Redmi şi Blackshark de păstorit. Compania a redus turaţia recent, estimând câştiguri mai mici şi amânând intrarea în SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×