Nu vă plac widgeturile din lockscreen-ul lui Android 4.2? Există o aplicație pentru asta!

1.885 ori
<b>Nu vă plac widgeturile din lockscreen-ul lui Android 4.2? Există o aplicație pentru asta!</b>Sub motto-ul "there&#39;s an app for that", astăzi am găsit o aplicație care înlătura o funcție din Android 4.2, care se pare că a nemulțumit destui utilizatori până acum. Din câte am citit pe forumuri și diferite site-uri specializate pe...

Sub motto-ul "there's an app for that", astăzi am găsit o aplicație care înlătura o funcție din Android 4.2, care se pare că a nemulțumit destui utilizatori până acum. Din câte am citit pe forumuri și diferite site-uri specializate pe Android, utilizatorii nu sunt prea mulțumiți de faptul că au acum widgeturi în lockscreen.

Astfel pentru a înlătura widgeturile din lockscreen aveți acum o aplicație pe care o puteți descărca din Play Store. Softul poartă numele de Lockscreen Policy și este disponibil gratuit. Practic el oferă două butoane, care permit dezactivarea widgeturilor din lockscreen, dar și a accesului rapid la cameră, tot din lockscreen. Avantajul aplicației este că înlătura acea zonă luminoasă care țin loc de widget în lockscreen. în ce privește înlăturarea shortcutului pentru cameră, el servește utilizatorilor care vor un lockscreen curat și neaglomerat.

Lockscreen Policy este o aplicație care ocupa doar 38 Kb și este creația lui Chislon Chow. Se pare că odată ce dezactivați funcția de widget din lockscreen va fi afișat un widget standard, de obicei un ceas digital, dar despre asta aflați mai multe detalii aici, unde puteți descărca și aplicația.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×