Samsung Galaxy Note II trece de 5 milioane de unități vândute la nivel global

1.070 ori
<b>Samsung Galaxy Note II trece de 5 milioane de unități vândute la nivel global</b>Samsung Galaxy Note II are o evoluție foarte bună, astfel că după ce aflam că Samsung a vândut 3 milioane de unități ale phabletului la început de lună, acum descoperim că numărul a ajuns la 5 milioane. Terminalul cu ecran de 5.5 inch a atins...

Samsung Galaxy Note II are o evoluție foarte bună, astfel că după ce aflam că Samsung a vândut 3 milioane de unități ale phabletului la început de lună, acum descoperim că numărul a ajuns la 5 milioane. Terminalul cu ecran de 5.5 inch a atins această performanță în doar două luni de la debutul sau pe piață.

Predecesorului său i-au trebuit 5 luni pentru a atinge o performanță similară. Pentru cei nefamiliarizați cu terminalul, Note II vine cu un display Super AMOLED HD de 5.5 inch, procesor quad core de 1.6 GHz și 2 GB RAM. Avem și o cameră de 8 megapixeli în partea din spate și phabletul vine la pachet cu un nou stylus S Pen, cu peste 1000 de nivele de presiune. Galaxy Note II s-a făcut remarcat în recenzia noastră prin durata sa de viață foarte bună in cazul bateriei, care va duce lejer la 2 zile de funcționare, ba chiar și mai mult.

în plus, device-ul are un sistem de multitasking Multi Window unic, care implică rularea pe jumătate de ecran a doua aplicații cu funcționalitate completă și alternarea lor cu alte aplicații prin drag and drop pe ecran. La asta se adăuga o multitudine de activități pe care le puteți executa în S Note cu S Pen, de la calcule matematice, la desene geometrice, decupaje, scris de mână recunoscut drept text și multe, multe altele.

Preț Samsung Galaxy Note II N7100 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×