Allview P4 Duo unboxing - scoatem din cutie un model dual SIM interesant (Video)

2.863 ori
<b>Allview P4 Duo unboxing - scoatem din cutie un model dual SIM interesant (Video)</b>Allview P4 Duo este cel mai nou terminal Allview care ne-a sosit în teste și subiect de reduceri cu ocazia lui Black Friday. Astfel, deși terminalul are un preț normal de 1299 lei, el a fost vândut la prețul de 999 lei cu ocazia reducerilor din...

Allview P4 Duo este cel mai nou terminal Allview care ne-a sosit în teste și subiect de reduceri cu ocazia lui Black Friday. Astfel, deși terminalul are un preț normal de 1299 lei, el a fost vândut la prețul de 999 lei cu ocazia reducerilor din acest final de săptămână. Hai să vedem care sunt primele impresii cu privire la acest model, prin intermediul unui unboxing.

Până acum v-am prezentat la Mobilissimo.ro review-uri pentru Allview P4 Alldro și P5, iar P4 Duo este practic o versiune dual core a lui P4, deci veți fi familiarizați cu acest model. El vine pe alb sau negru, rulează Android 4.0.4 și este un terminal dual core, dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus. în cutia sa se afla o pereche de căști, încărcătorul, cablul USB, garanția, o folie pentru ecran și manualul. Smartphone-ul vine la pachet cu Bitdefender Mobile Security și aplică peste Android 4.0.4 interfața Berry UI.

Dotările sale includ un ecran Super AMOLED Plus de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, un procesor dual core ARM Cortex A9 de 1 GHz, 4 GB memorie internă (2 GB disponibili pentru utilizator) și 512 MB RAM. în unboxing vedeți și cum se scoate capacul bateriei (destul de greu) și cele două sloturi SIM de sub acesta. Remarc că telefonul dispune de butoane virtuale Android și nu capacitive și faptul că designul sau aduce cu Galaxy S II puțin. Cu mai multe detalii revenim într-o recenzie detaliată peste câteva zile.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×