Motorola Moto Z Play începe să primească actualizarea la Android Nougat

1.261 ori
<b>Motorola Moto Z Play începe să primească actualizarea la Android Nougat</b>Parte din familia Moto Z a celor de la Motorola este și modelul Moto Z Play, produs caracterizat de un pachet hardware mid-range și în mod interesant de o baterie ceva mai generoasă decât cea primită pe Moto Z. Acest handset începe a primi actualizarea la

După Moto Z cu ceva vreme în urmă, iată că şi Moto Z Play începe să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat. Vă reamintesc că avem acest telefon modular în teste şi revenim cu o recenzie în curând.

Moto Z

Deocamdată actualizarea a fost confirmată în reţeaua Verizon în SUA şi îmi imaginez că va veni şi în Europa până la final de săptămână. Varianta de software confirmată pe Moto Z Play este NDNS25.137-24-1-2, care duce terminalul la versiunea Android 7.0. Între timp şi operatorul canadian Rogers a confirmat că terminalele Motorola Moto Z Play din reţeaua sa au început să primească actualizarea.

Moto Z Play este varianta "lite" a lui Moto Z dacă vreţi, venind cu procesor midrange şi 3 GB RAM, în loc de 4 GB RAM şi Snapdragon 820. Plusează în schimb masiv la baterie şi când zic masiv vorbesc serios, rezultatele obţinute la testele noastre fiind excelente. Terminalul a debutat cu Android 6.0.1 toamna trecută la nivel internaţional şi a ajuns şi la noi în ţară la începutul anului.

Nougat îi va aduce split screen multitasking, Doze on the Go şi o nouă zonă de notificări şi Quick Settings.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×