Motorola Moto Z Play începe să primească actualizarea la Android Nougat

1.169 ori
<b>Motorola Moto Z Play începe să primească actualizarea la Android Nougat</b>Parte din familia Moto Z a celor de la Motorola este și modelul Moto Z Play, produs caracterizat de un pachet hardware mid-range și în mod interesant de o baterie ceva mai generoasă decât cea primită pe Moto Z. Acest handset începe a primi actualizarea la

După Moto Z cu ceva vreme în urmă, iată că şi Moto Z Play începe să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat. Vă reamintesc că avem acest telefon modular în teste şi revenim cu o recenzie în curând.

Moto Z

Deocamdată actualizarea a fost confirmată în reţeaua Verizon în SUA şi îmi imaginez că va veni şi în Europa până la final de săptămână. Varianta de software confirmată pe Moto Z Play este NDNS25.137-24-1-2, care duce terminalul la versiunea Android 7.0. Între timp şi operatorul canadian Rogers a confirmat că terminalele Motorola Moto Z Play din reţeaua sa au început să primească actualizarea.

Moto Z Play este varianta "lite" a lui Moto Z dacă vreţi, venind cu procesor midrange şi 3 GB RAM, în loc de 4 GB RAM şi Snapdragon 820. Plusează în schimb masiv la baterie şi când zic masiv vorbesc serios, rezultatele obţinute la testele noastre fiind excelente. Terminalul a debutat cu Android 6.0.1 toamna trecută la nivel internaţional şi a ajuns şi la noi în ţară la începutul anului.

Nougat îi va aduce split screen multitasking, Doze on the Go şi o nouă zonă de notificări şi Quick Settings.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×