ASUS ZenFone 3 începe să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat, cu mod Multi Window la pachet

1.843 ori
<b>ASUS ZenFone 3 începe să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat, cu mod Multi Window la pachet</b>Android 7.0 Nougat ajunge de astăzi și pe smartphone-urile Asus ZenFone 3, release care ne aduce ca noutăți un mod multi-window la pachet ce ne va permite rularea simultană a două aplicații pe ecran. De asemenea, avem aici incluse și actualizări de

După ce a fost semnalata pe modelele Galaxy S7 şi pe Huawei P9, iată că actualizarea la Android 7.0 Nougat a început să ajungă şi pe terminalele ASUS ZenFone 3. Acestea au debutat în România în octombrie 2016, cu Android 6.0 Marshmallow la bord şi deocamdată au primit confirmarea pentru actualizare în Filipine.

În următoarele săptămâni procesul de actualizare se va extinde la nivel global, fără probleme sperăm noi. ASUS ZenFone 3 este un telefon midrange spre high end, cu pretenţii de flagship chiar, dacă ne uităm la designul sau pe bază de sticlă şi metal, la performanţa camerei şi a bateriei. Cât despre actualizare, pe lângă Doze on the Go şi o administrare mai bună a consumului bateriei dinn mers, aduce şi suport multi window.

Posesorii unui ZenFone de 5.2 sau 5.5 inch vor putea astfel împărţi ecranul în două şi să lucreze cu 2 aplicaţii simultan, dar şi să facă Quick Switch, alternând între 2 aplicaţii ca un fel de alt/tab pe Windows. Şi noul panou de notificări va sosi odată cu acest release, criptare la nivel de fişier şi notificări mai aerisite, printre altele.

Ca de obicei îi invităm pe posesorii de modele ZenFone 3 să ne semnaleze sosirea actualizării în ţara noastră, în secţiunea Comentarii de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×