O variantă actualizată a browser-ului Mozilla Firefox va sosi în toamnă pe Android

764 ori
<b>O variantă actualizată a browser-ului Mozilla Firefox va sosi în toamnă pe Android</b>Astăzi avem un anunț important din partea celor de la Mozilla, companie ce prezintă Firefox Preview, noul browser mobil pentru Android ce va sosi comercial din toamnă. Se poate testa și acum doar că varianta existentă

Astăzi avem un anunț important din partea celor de la Mozilla, companie ce prezintă Firefox Preview, noul browser mobil pentru Android ce va sosi comercial din toamnă. Se poate testa și acum doar că varianta existentă în momentul de față nu este considerată stabilă și nu va fi considerată până în toamnă. Sunt multe noutăți la pachet și le descoperim împreună mai jos! 

Firefox Preview

În primul și în primul rând pe lista de promisiuni avem optimizări la nivel de viteză. Noul browser adoptă motorul GeckoView care aparent duce performanța browser-ului la nivelul soluților ce folosesc motorul Blink precum este cazul Chrome sau Brave. Există și teste realizat de către Mozilla ce au scos la iveală că Firefox Preview este de 2 ori mai rapid decât versiunile anterioare de Firefox pe Android. 

Firefox Preview

Ar fi la fel de rapid și responsiv precum Chrome și printre alte noutăți avem un ecran de start minimalist și o bară de navigare în zona inferioară. Această abordare este foarte utilă pentru cei cu terminale generoase la capitolul diagonală astfel că nu mai trebuie să își întindă degetul până sus de tot pentru a naviga pe alt site.

Mozilla include aici și opțiuni de securitate și intimitate pentru utilizatori, iar o noutate este și Collections. Această secțiune poate fi accesată din ecranul de start al browser-ului și permite stocarea, organizarea și distribuirea colecțiilor de site-uri web. Puteți încerca Firefox Preview de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×