Tastatura TouchPal primeşte propriul asistent pe bază de AI, "Talia" (Video)

948 ori
<b>Tastatura TouchPal primeşte propriul asistent pe bază de AI, "Talia" (Video)</b>Descoperim astăzi faptul că tastatura virtuală TouchPal primește de acum un propriu asistent AI intitulat Talia, integrare ce ar urma să ne ajute la scrierea mai ușoară a textului, la corectare, realizare de planuri și chiar cu meme-urile aparent

TouchPal este una dintre cele mai populare tastaturi third party de pe mobil, cu succes pe Android şi găsită deja preinstalată pe multiple terminale mobile. TouchPal Pro primeşte acum şi aportul unui asistent AI, care ajută cu scrierea, realizarea de planuri şi chiar cu meme-uri. Avem detalii despre noul asistent mai jos.

TouchPal

Asistentul cel nou se numeşte "Talia" şi oferă sugestii sub forma unor bule ce apar atunci când scriem, fără să încurce. AI-ul poate să realizeze multiple task-uri, inclusiv calcule, conversiune valutară, paste one tap şi să ofere sugestii de replici automate la aplicaţiile de chat şi mesagerie. Poate chiar să prezică ce fel de GIF-uri sau meme-uri veţi folosi.

TouchPal

Mai mult, afişează şi vremea şi face recomandări de restaurante, pe bază de Yelp. Dacă scrieţi răspunsuri precum "LOL" sau "WTF" veţi primi sugestii cu GIF-uri care au legătură cu ce aţi scris. Dacă AI-ul detectează că ai scris "prânz", "cină", "mâncare", "foame" sau altele de gen vi se va sugera o listă cu localuri din zonă, care au recomandări din Yelp.

Avem şi AR Emoji integrat, dar nu vă imaginaţi că sunt pe aproape de cele de pe Galaxy S9. Talia vrea în special să uşureze scris-ul şi în special operaţiunea de "Paste" prin "Swift Paste". TouchPal Keyboard Pro se poate descărca gratuit, cu reclame, dar puteţi să vă abonaţi la preţul de 4.99 dolari pe an pentru o versiune premium. Aceasta înlătura reclamele şi creşte capacităţile de predicţie a scrierii la nivel de Neural Language Model. Aplicaţia se află aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×