Samsung Galaxy S9 primeşte o actualizare software, care aduce îmbunătăţiri selfie, Security Patch pe octombrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.740 ori
<b>Samsung Galaxy S9 primeşte o actualizare software, care aduce îmbunătăţiri selfie, Security Patch pe octombrie</b>Astăzi aflăm că cei de la Samsung au început distribuirea unui nou update software pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S9, actualizare ce aduce cele mai proaspete patch-uri de securitate, dar și noutăți la nivel de captură selfie menite

Samsung Galaxy S9 a primit încă o actualizare software în ultimele ore, similară cu cea primită de Note 9 lună trecută. În cazul lui S9 şi S9+ acest update aduce îmbunătăţiri pentru camera frontală. Aflaţi despre ce e vorba mai jos.

Galaxy S9 Update

Changelog-ul menţionează faptul că luminozitatea feţei în mediile cu iluminare din spate a fost îmbunătăţită. La Mobilissimo.ro nu am fost foarte impresionaţi de selfie-urile făcute de S8, S9 şi Note 8 faţă de concurenţă, deci orice update e util. Note 9 a început să mai mişte ceva în această zonă. Acelaşi update mai aduce un security patch pe octombrie, acelaşi sosit pe Galaxy S8 recent. S8 primea si o actualizare cu firmware nou luna trecuta, cu AR Emoji și Super Slow Motion. 

Aduce o îmbunătăţire a stabilităţii de funcţionare şi bug fix-uri. Actualizarea a fost confirmată pentru piaţa din Germania deocamdată, cu versiuni de firmware G960FXXU2BRJ3 pentru S9 şi G965FXXU2BRJ3p pentru S9+. Pachetul software ocupă 244 MB şi actualizarea se face over the air. Trebuie doar să intraţi în zona Settings / Software şi să porniţi procesul de update.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×