Movie Maker 8.1 primește o actualizare, pentru mai multe efecte de editare video pe Windows Phone

835 ori
<b>Movie Maker 8.1 primește o actualizare, pentru mai multe efecte de editare video pe Windows Phone</b>Dacă vă place să editați clipuri video din mers, atunci fie apelați la iMovie sau la softurile de pe Android. Ei bine, acum există și pe Windows Phone o soluție destul de bună, mai ales după ultima sa actualizare. E vorba despre Movie Maker,...

Dacă vă place să editați clipuri video din mers, atunci fie apelați la iMovie sau la softurile de pe Android. Ei bine, acum există și pe Windows Phone o soluție destul de bună, mai ales după ultima sa actualizare. E vorba despre Movie Maker, care a primit câteva funcții noi .

S-a lucrat mult la Movie Maker 8.1, care aduce, printre altele un număr nelimitat de acțiuni undo, decodare MP4 și MP3 customizata, posibilitatea de a extrage cadre din clip și de a le aplica efecte. Cu acest editor video veți putea aplica efecte ca Grey, Fisheye, Pinch sau Warp și înregistra voce peste clipurile voastre. Puteți folosi noul shortcut "mute all clips" și schimba durata imaginilor.

Puteți folosi varianta gratuită trial a acestei aplicații, sau să plătiți 1.99 dolari pentru ea. O puteți descărca de aici și trebuie menționat că interfața sa e minimalista și similară cu cea de bază din Windows Phone. Softul e foarte ușor de folosit și nu e deloc pretențios.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×