Flagship-ul Moto Z apare în noi imagini; va sosi alături de accesorii inedite

2.189 ori
<b>Flagship-ul Moto Z apare în noi imagini; va sosi alături de accesorii inedite</b>Direct din partea lui @evleaks primim astăzi două noi imagini cu Moto Z, un terminal ce ar putea sosi pe piață în două versiuni ceva mai diferite. Ne referim la Moto Z Style și Moto Z Play, produce ce vor beneficia și de accesorii deosebite prin programul

Direct din partea lui @evleaks primim astăzi două imagini interesante în care îl vedem pe Moto Z, dar și câteva accesorii destinate acestui viitor produs din zona high-end. Există informații potrivit cărora acest terminal urmează a fi lansat în două versiuni diferite, și anume Moto Z Style și Moto Z Play.

Cu toate că putem vedea doar panoul spate destinat acestui device, remarcăm numeroase elemente aici. Primim o cameră foto generoasă însoțită de bliț LED, un microfon secundar și un port special ce va permite atașarea de accesorii. Câteva dintre acestea ni se prezintă în cea de-a doua imagine sosită astăzi, iar la prima vedere se pare că avem de-a face cu un concept de semi-modularitate dacă îi putem spune așa.

Potrivit lui Evan Blass, aceste accesorii fac parte dintr-un pachet numit MotoMods, iar după cum putem vedea în cazul de față, unul dintre aceste capace va fi un modul pentru camera foto. Se remarcă un buton dedicat pentru fotografiere, un locaș pentru bliț-ul LED, dar și un mic obiectiv în centru. Rămâne de văzut când acest nou smartphone va fi lansat, și ce rol au celelalte două capace reprezentate în imaginea de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×