Pinterest În sfârșit disponibil și pe Windows Phone!

760 ori
<b>Pinterest În sfârșit disponibil și pe Windows Phone!</b>Utilizatorii Windows Phone nu au avut parte până acum de o modalitate de a accesa Pinterest de pe terminalele lor folosind o aplicație dedicată. Ei bine, de azi există o astfel de aplicație, una oficială pe care o descărcați de aici. &nbsp;...

Utilizatorii Windows Phone nu au avut parte până acum de o modalitate de a accesa Pinterest de pe terminalele lor folosind o aplicație dedicată. Ei bine, de azi există o astfel de aplicație, una oficială pe care o descărcați de aici.

Lansarea a fost confirmată deja  de către șeful Windows Phone, Joe Belfiore, care oferise teasere pe Twitter cu privire la debutul său. Pentru cei care nu știu ce este Pinterest, sau cei care ignora sau disprețuiesc acest serviciu, ca mine, aflați că aplicația va permite să creați scrapbookuri virtuale în care puteți să faceți "pin" conținuturilor și articolelor preferate.

WELCOME TO #WP, PINTEREST! Get it now!

Fie că e vorba de imagini, linkuri către pagini preferate sau orice alt lucru de interes, vă puteți crea un colaj cu preferințele voastre. Pinterest se axează pe aspectul de social networking al acestei experiențe, astfel că o colecție de preferințe poate fi partajata cu alții și puteți să vedeți și "pinurile" altor milioane de oameni. Deocamdată aplicația Pinterest pentru Windows Phone e disponibilă în faza beta, deci nu toate funcțiile esențiale sunt active.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×