Viitoarele terminale Lumia vor veni fără brandingul Nokia? Un grafic ajuns pe web azi, indică această posibilitate!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 815 ori
<b>Viitoarele terminale Lumia vor veni fără brandingul Nokia? Un grafic ajuns pe web azi, indică această posibilitate!</b>De curând zvonacul @evleaks a postat un nou material interesant ce face referire la modalitate în care Microsoft va lansa pe piață device-urile din gama Lumia. Deși ne așteptam ca aceastea să sosească pe piață tot sub branding Nokia, se pare că...

De curând zvonacul @evleaks a postat un nou material interesant ce face referire la modalitate în care Microsoft va lansa pe piață device-urile din gama Lumia. Deși ne așteptam ca aceastea să sosească pe piață tot sub branding Nokia, se pare că acest lucru nu s-ar mai aplica la viitoarele terminale.

Potrivit unei note din graficul de mai sus, brandul Microsoft va fi aplicat numai pentru acele cazuri în care vor fi introduse noi produse pe piață. Astfel, pe viitor am putea vedea terminale cu denumirea Microsoft Lumia. Aflăm totodată că Microsoft poate utiliza brandul Nokia pentru o perioadă de 18 luni, în timp ce brandul Lumia poate fi folosit până la data de 31 decembrie 2015.

De asemenea, viitoarele materiale de publicitate nu vor mai utiliza fontul Nokia Pure, ci vor adopta în schimb fontul Microsoft Segoe. Este clară intenția celor de la Microsoft de întări brandul propriu în defavoarea celui Nokia, rămâne însă de văzut dacă vor reuși să atragă consumatorii cu această strategie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×