Revolut lansează varianta în limba română, sărbătoreşte atingerea a 75.000 de utilizatori în România

2.938 ori
<b>Revolut lansează varianta în limba română, sărbătoreşte atingerea a 75.000 de utilizatori în România</b>Pe final de săptămână lucrătoare aflăm vestea că celebrul serviciu de plăți Revolut tocmai ce a fost lansat într-o variantă în limba română. Totodată, compania sărbătorește atingerea pragului de 75.000 utilizatori la noi în țară, cifră care

Revolut, serviciul de banking digital alternativ a sărbătorit atingerea a 75.000 de utilizatori în România în această săptămână prin lansarea unei variante în limba română. Acest startup fintech cu o creştere fulminantă a ajuns la numărul de utilizatori de mai sus în doar 6 luni de prezenţă în România.

Noua variantă de aplicaţie în limba română le oferă utilizatorilor noi şi celor existenţi posibilitatea de a comanda cardul fizic gratuit. Oferta este disponibilă de vineri, 12 octombrie, până luni, 15 octombrie. România se află pe locul 7 deja în topul ţărilor europene cu cel mai mare număr de utilizatori Revolut. A depăşit chiar Grecia, Germania sau Portugalia.

Revolut

Printre avantajele Revolut se numără transferurile gratuite, bugetarea automată, economiile făcute cu Vaults şi flexibilitatea. Utilizatorii din ţara noastră care au telefonul configurat în limba română vor putea să folosească serviciile Revolut în aceeaşi limbă. Aflaţi şi că volumul total al tranzacţiilor realizate în România prin Revolut a trecut de 275 de milioane de euro.

Statisticile arată că românii folosesc acest serviciu pentru cumpărături online şi plăți cu cardul. 69.27% din tranzacţii sunt plăți cu cardul, online şi offline. Transferurile bancare reprezintă 15.24% din total, iar 9.23% sunt schimburi valutare. Printre comercianţii la care se plăteşte cel mai des cu cardul Revolut se numără McDonald's, Carrefour, Auchan, Taxify şi Digi România.

România stă bine şi la adopţia lui Metal, abonamentul special lansat de Revolut şi care aduce un card exclusivist din metal, cu 1% cashback în monede tradiţionale sau criptomonede. Are serviciu dedicat de concierge, asigurare de călătorie şi posibilitatea de a retrage gratuit de la orice bancomat de pe glob până la 2400 de lei pe lună. 4.75% din utilizatorii Revolut Metal sunt din România.

Revolut se înfiinţa în 2015, ajungând la 2.8 milioane de utilizatori în Europa.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×