Essential Phone 2 ar putea răspunde la mailuri şi mesaje pentru tine

1.166 ori
<b>Essential Phone 2 ar putea răspunde la mailuri şi mesaje pentru tine</b>Deși prima generație Essential Phone s-a dovedit a fi mai degrabă un eșec decât un smartphone spectaculos precum spera creatorul Android, iată că firma americană are planuri mari cu modelul succesor. Aflăm că una dintre funcțiile acestui

Essential Phone a fost un telefon experimental, plin de riscuri asumate, dar şi câteva aspecte revoluţionare. Chiar dacă nu a vândut multe unităţi şi a trecut prin reduceri repetate pentru a elibera stocul, va avea totuşi un succesor. Andy Rubin, creierul din spatele dispozitivului a oferit detalii despre varianta succesor.

Rubin vrea încă o dată să revoluționeze smartphone-urile, de această dată prin inteligenţă artificială. Zvonurile afirmă că Essential Phone 2 va putea fi văzut la standurile CES 2019 şi ar servi mai mult ca un "companion" pentru telefonul pe care îl ai deja. Ideea este de a răspunde la mailuri şi mesaje în locul nostru, pentru a economisi timp. Evident vom putea programa noi cum sună răspunsurile şi telefonul va învaţă prin machine learning cum să se comporte.

Cei de la Bloomberg au aflat detalii despre viitorul terminal de la persoane familiarizate cu planurile lui Rubin. Ştim şi că Essential avea de gând să lanseze o boxă inteligentă, dar a pus pe standby acel plan. Au mai anulat şi un al doilea smartphone, toate pentru acest nou device. E interesant că nu putem încă garanta că e vorba despre Essential Phone 2. Ar putea foarte bine să fie o tabletă, chiar şi un.... pager modern, oricât de ciudat ar suna asta.

Când zic "pager" mă gândesc şi la produsul ciudat al celor de la Palm spre exemplu, mai ales că sursele afirmă că noul Essential Phone va avea un ecran mai mic decât vedem la majoritate telefoanelor din ziua de azi. Va veni şi cu comenzi vocale care vor activa softul pe bază de AI de la Essential. Bloomberg îl compară cu telefoanele din filmul SF "Her", în care Joaquim Phoenix se îndrăgosteşte de un AI.

În acel film telefoanele nu au display, ci se axează pe AI, microfon şi cască Bluetooth. 2019 se anunţă cel puţin interesant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×