Orange România lansează "Albumul unei națiuni", oferă 100 GB cadou utilizatorilor

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.585 ori
<b>Orange România lansează "Albumul unei națiuni", oferă 100 GB cadou utilizatorilor</b>Pe final de săptămână operatorul Orange România anunță lansarea unei noi inițiative intitulată "Albumul unei națiuni" prin care se sărbătorește Centenarul. Utilizatorii de cartele prepay sau abonații vor putea încărca una sau mai multe fotografii

Orange România anunță astăzi o nouă inițiativă în prag de Centenar, ce aduce premii de 100 GB clienților săi. Orange îi invită pe aceștia să contribuie la crearea unei povești a celor 100 de ani de România prin "Albumul unei națiuni".

Abonații Orange rezidențiali și business, dar și utilizatorii de cartele PrePay vor putea încărca cronologic cele mai memorabile fotografii de familie din ultimii 100 de ani. Să va crea astfel un album digital al românilor. Pentru a vă înscrie trebuie să vă autentificați pe pagina campaniei cu datele contului personal My Orange și să încărcați una sau mai multe fotografii de familie făcute în România între 1918 și 2018.

Fiecare fotografie urcată vă aduce un bonus de 100 GB pentru un abonament de voce cu Internet în contul My Orange. Se aplică și pentru un singur număr PrePay cu opțiune activă de minim 5 euro de voce cu Internet. Albumul unei Națiuni este doar una dintre inițiativele de sărbătorire a Centenarului.

Sub aceeași umbrelă se află și proiectele Alba Iulia Smart City, Digitaliada și CinePub (vizionează online gratuit filme clasice românești). Mai multe detalii despre Albumul Unei Națiuni găsiți aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×