Revolut lansează un serviciu pentru tranzacții de acțiuni; Totul fără comisione

1.355 ori
<b>Revolut lansează un serviciu pentru tranzacții de acțiuni; Totul fără comisione</b>Undeva prin această primăvară v-am anunțat și despre lansarea serviciului Revolut pe plan local, o platformă de tranzacții ce percepe taxe foarte mici pentru aceste acțiuni. Acum descoperim că printre cele mai noi servicii implementate de către

În această primăvară se lansa cu mare tam-tam în România filiala locală Revolut, care vrea să creeze ceva "disruption" în domeniul bancar de la noi. Startup-ul fintech din Marea Britanie permitea utilizatorilor să transfere bani în valutele populare de pe glob, dar şi în criptomonede. Compania devenea "unicorn" recent, fiind evaluată la 1.7 miliarde de dolari, iar acum lansează un serviciu de tranzacţionare de acţiuni fără comisioane.

Revolut

Avantajele Revolut includ tarifele foarte mici pentru tranzacţii internaţionale de bani, plus vânzarea şi cumpărarea de criptomonede iarăşi la tarife foarte mici. Acum există şi conceptul de "Trading", printr-o platformă care va permite să investiţi în companiile listate la bursă, fără comision. Revolut mai oferă şi posibilitatea de a cumpăra ETF (Exchange Traded Funds) şi optiuni.

Revolut

Grosul utilizatorilor acestui startup se află în Europa, in jur de 1.7 milioane. Nik Storonsky, CEO al Revolut a promis că va realiza la fel de mult "disruption" în investiţii cum a făcut în banking. Vrea să renunţe la conceptul vechi de brokeraj şi la tarifele practicate de brokeri per tranzacţie, plus interfeţele greoaie asociate cumpărării şi vânzării de acţiuni.

Astfel, dacă ai cont Revolut şi vrei să cumperi acţiuni Apple de pe smartphone fără comision şi fără brokeri, cam asta e calea de urmat. Conform cifrelor oficiale, această companie avea peste 25.000 de utilizatori în România în aprilie şi până la final de an ar urma să ajungă la 100.000. Revolut apărea în iulie 2015 şi a crescut foarte rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×