Xiaomi Redmi Note 7 (varianta globală) primeşte un teaser, va debuta curând şi în Europa

1.201 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 7 (varianta globală) primeşte un teaser, va debuta curând şi în Europa</b>Xiaomi Redmi Note 7 devenea oficial pe 10 ianuarie şi de atunci a rămas disponibil doar în China. Varianta internaţională şi implicit cea europeană avea să rămână în standby, iar azi aflăm că acea versiune a primit un teaser

Xiaomi Redmi Note 7 devenea oficial pe 10 ianuarie şi de atunci a rămas disponibil doar în China. Varianta internaţională şi implicit cea europeană avea să rămână în standby, iar azi aflăm că acea versiune a primit un teaser. Avem detalii mai jos.

Modelul global ar trebui să păstreze dotările celui chinez, inclusiv camera principală de 48 de megapixeli. Pentru început telefonul va sosi în India, apoi şi în Europa, Africa şi America de Sud. Vine cu baterie de 4000 mAh, panou frontal 2.5D şi diagonală generoasă, de 6.3 inch. În China smartphone-ul porneşte de la preţul de 197 de euro, sau cel puţin atât era la GeekBuying, în perioada de precomandă.

Acela e preţul variantei cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, iar cea cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare ajungea la 231 de euro, în vreme ce modelul cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare costă 261 de euro. Pentru că acele sume sună prea bine, zic să luăm în calcul mai degrabă preţurile de la GearBest, adică de la 261 la 362 de euro pentru cele 3 versiuni.

Telefonul mai vine şi cu procesor Snapdragon 660, slot microSD, o cameră de 5 MP secundară lângă cea de 48 MP şi una frontală de 13 MP. O sumă în jurul a 999 lei la noi ar fi excelentă. Aici avem şi o disecţie a handsetului, care aparent e uşor de reparat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×