iPhone-ul cu cititor de amprente sub display ar putea deveni realitate în 2020-2021; Iată ce dezvăluiri apar online

1.267 ori
<b>iPhone-ul cu cititor de amprente sub display ar putea deveni realitate în 2020-2021; Iată ce dezvăluiri apar online</b>Ideea unui iPhone cu cititor de amprente Touch ID integrat sub ecran revine astăzi în actualitate prin intermediul unui material publicat de către cei de la Economic Daily News. Această publicație a aflat pe seama surselor

Ideea unui iPhone cu cititor de amprente Touch ID integrat sub ecran revine astăzi în actualitate prin intermediul unui material publicat de către cei de la Economic Daily News. Această publicație a aflat pe seama surselor sale că Apple a programat săptămâna viitoare o întâlnire cu producătorul taiwanez de panouri touchscreen GSI, aici urmând a fi discutate etapele de dezvoltare ale unui viitor iPhone cu scanner de amprente sub display.

Astfel iese la iveală faptul că Apple plănuiește să utilizeze tehnologia de cititor de amprente ultrasonic Qualcomm pe cel puțin unul dintre cele 4 iPhone-uri din 2020, cu toate că s-ar putea ajunge și la o amânare până în 2021 dacă compania din Cupertino nu este mulțumită de randamentul oferit de către acest scanner de amprente.

Furnizorul GSI va trebui să coopereze cu Qualcomm pentru componentele necesare acestui proiect și în mod interesant, Apple nu va renunța la Face ID - urmând a oferi ambele soluții pe terminalele sale. Chiar în ultimele ore Qualcomm și-a prezentat noul cititor de amprente ultrasonic intitulat 3D Sonic Max, acesta fiind de 17 ori mai mare decât generația anterioară și oferind suport pentru scanarea simultană a două amprente.

Ar putea ajunge pe un iPhone anul viitor, asta dacă criteriile Apple sunt bifate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×