Sony a lansat o aplicație ce permite să readuci smartphone-ul Xperia la firmware-ul inițial

1.206 ori
<b>Sony a lansat o aplicație ce permite să readuci smartphone-ul Xperia la firmware-ul inițial</b>Este cunoscută implicarea Sony în comunitatea celor ce dezvoltă custom ROM-uri, suportul pe care-l oferă către XDA-Developers, etc. Știți că în urmă cu ceva timp a fost primit și Sony Xperia S în programul ce permite update software rapid ca...

Este cunoscută implicarea Sony în comunitatea celor ce dezvoltă custom ROM-uri, suportul pe care-l oferă către XDA-Developers, etc. Știți că în urmă cu ceva timp a fost primit și Sony Xperia S în programul ce permite update software rapid ca la telefoanele și tabletele din seria Nexus.

Au adus un tool nou ce permite să readuci telefonul deblocat cu custom ROM la versiunea de soft inițială. S-a spus că a venit o cerință din partea a multe persoane. Mi-aș dori să văd o deschodere mai mare în acest sens și de la LG, Samsung, Motorola.

Cumperi un smartphone, dar nu ar trebui să te oblige a rămâne cu interfața portată de producătorul hardware și respectiva versiune de software Android. Să-ți dea liber fără a pierde garanția spre a pune un custom ROM sau să existe ceva oficial în a alege interfața Android nativă.

Avem și un clip video explicativ:

Ce părere aveți de inițiativa Sony?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×