Flagship-ul HTC 10 va sosi în 4 variante de culoare; iată-le prezentate într-o nouă randare

1.820 ori
<b>Flagship-ul HTC 10 va sosi în 4 variante de culoare; iată-le prezentate într-o nouă randare</b>Weekend-ul ce tocmai a trecut s-a dovedit a fi unul destul de agitat &icirc;n ceea ce privește numărul de materiale cu HTC 10 sosite pe web. Ei bine, scăpările continuă și &icirc;n această săptăm&acirc;nă cu noi randări pentru flagship-ul ce ar...

Weekend-ul ce tocmai a trecut s-a dovedit a fi unul destul de agitat în ceea ce privește numărul de materiale cu HTC 10 sosite pe web. Ei bine, scăpările continuă și în această săptămână cu noi randări pentru flagship-ul ce ar putea fi lansat oficial chiar pe data de 19 aprilie în cadrul unui eveniment marca HTC.

În randarea proaspăt sosită putem vedea cele 4 variante de culoare în care smartphone-ul va fi ulterior comercializat. Avem parte de o versiune complet albă, de una aurie cu panou frontal alb, dar și de o variantă colorată în negru. Nu în ultimul rând, există și un model cu panou frontal negru și spate alb.

Punând cap la cap toate informațiile ajunse pe web în ultimul timp, se pare că HTC 10 va oferi un  display cu rezoluție QHD, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și cu un senzor foto principal de 12 megapixeli. Posibil ca pentru captura selfie să primim o cameră foto cu tehnologie Ultrapixel.

De asemenea, telefonul va opta pentru un buton home fizic cu rol de scanner de amprente, și pentru un port USB Type-C la bază.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×