HTC Sense 3.0 ajunge pe HTC Desire HD neoficial

3.274 ori
<b>HTC Sense 3.0 ajunge pe HTC Desire HD neoficial</b>După ce ieri aflam de la HTC că noua interfață Sense 3.0 va fi disponibilă doar pe modelele HTC EVO 3D, HTC Sensation și tableta Flyer, ei bine iată că astăzi dezvoltatorii aduc neoficial UI-ul pe HTC Desire HD. Aflam cu puțin timp în urmă că...

După ce ieri aflam de la HTC că noua interfață Sense 3.0 va fi disponibilă doar pe modelele HTC EVO 3D, HTC Sensation și tableta Flyer, ei bine iată că astăzi dezvoltatorii aduc neoficial UI-ul pe HTC Desire HD. Aflam cu puțin timp în urmă că ROM-ul terminalului Sensation a scăpat deja pe web, incluzând și noua interfață în pachetul software.

Cei de la XDA Developers au portat interfața HTC Sense 3.0 pe HTC Desire HD, evident neoficial. Acesta este doar unul dintre exemplele utilizării ROM-ului customizat realizat de către dezvoltatori și ne așteptăm ca în zilele următoare să vedem noul UI și pe alte modele HTC sau chiar alte handseturi Android, dacă e posibil.

Evident, acesta fiind software neoficial, lista de buguri este mare și există posibilitatea să aveți probleme cu smartphone-ul dacă vă asumați astfel de riscuri. Dacă sunteți la primul ROM de acest gen, vă recomandăm să așteptați o versiune mai stabilă, dar dacă sunteți familiarizat cu astfel de softuri, aveți mai multe detalii despre instalare aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×