Disney Plus este cel mai nou serviciu de streaming rival cu Netflix; Va costa 7 dolari pe lună şi iată ce oferă

1.449 ori
<b>Disney Plus este cel mai nou serviciu de streaming rival cu Netflix; Va costa 7 dolari pe lună şi iată ce oferă</b>În sfârşit avem un rival pe măsura Netflix anunţat oficial şi e vorba despre Disney Plus (scris şi Disney+). Noul serviciu de streaming a fost anunţat de gigantul american în ultimele 24 de ore şi vine cu abonamente de 7 dolari

În sfârşit avem un rival pe măsura Netflix anunţat oficial şi e vorba despre Disney Plus (scris şi Disney+). Noul serviciu de streaming a fost anunţat de gigantul american în ultimele 24 de ore şi vine cu abonamente de 7 dolari pe lună. Disney Plus se află în lucru de aproximativ 2 ani, iar primele informaţii apăreau în vara lui 2017.

Disney+

Serviciul va fi disponibil în Statele Unite din luna noiembrie a acestui an, la preţul de 7 dolari pe lună. Aduce un catalog uriaş de filme şi seriale Disney, dar şi producţii Marvel, Pixar şi Star Wars. Nu va include reclame şi le va permite abonaţilor să descarce totul pentru vizionare offline.

Evident vom avea şi exclusivităţi precum noul serial spinoff Star Wars, "The Mandalorian". Disney le-ar fi spus investitorilor că se aşteaptă să ajungă la 60, până la 90 de milioane de abonaţi la nivel global până la final de an 2024. Netflix are în acest moment 139 de milioane de abonaţi. Încă mai sunt neclarităţi legate de Disney Pus şi anume dacă îşi va oferi serviciul şi prin platformele Apple sau Amazon, care îi sunt rivali.

Pe lângă conţinuturile menţionate mai sus, Disney Plus va mai include şi seriale şi producţii care aparţineau de 21st Century Fox, care au fost integrate de Disney anul trecut. Asta înseamnă că vom putea vedea The Simpsons pe această platformă, dar şi producţii ca "24". Disney a mai promis şi că vom putea vedea noul film Captain Marvel direct la debut şi că vor fi lansate şi serialele The Falcon şi The Winter Soldier, cu Sebastian Stan în rolul lui Bucky/Winter Soldier. Apare si WandaVision, cu The Vision si Wanda din Avengers.

Segmentul Pixar va aduce noi producţii Toy Story, din ce am înţeles, iar National Geographic va contribui cu câteva documentare. Pentru că sigur vă întrebaţi când ajunge şi la noi Disney Plus, tot ce ştim acum e că serviciul se va extinde rapid la nivel global, intenţia fiind de a debuta în toate regiunile mari de pe glob în următorii 2 ani. Estimez că până vara viitoare avem şi în Europa Disney Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×