Serviciul YouTube RED va sosi curând în 100 țări, printre care s-ar putea număra și România

2.259 ori
<b>Serviciul YouTube RED va sosi curând în 100 țări, printre care s-ar putea număra și România</b>Am avut parte în ultimele zile și de un leak referitor la YouTube Premiere, acesta fiind vehiculat a fi o contopire a serviciilor YouTube RED și Google Play Music. Totuși, din câte aflăm astăzi nu este cazul despre așa ceva, cel puțin nu pentru

În ciuda indiciilor cu privire la contopirea lui Google Play Music cu YouTube RED, se pare că Google nu are planuri pentru o asemenea mutare, cel puțin nu pentru moment. Aflăm direct din partea CEO-ului YouTube, Susan Wojcicki faptul că serviciul YouTube RED nu dispare, acesta fiind programat pentru o extindere internațională în perioada următoare. Vestea a venit în cadrul conferinței Code Media și aparent serviciul va ajunge în peste 100 țări.

La ora actuală YouTube RED este prezent doar în SUA, Australia, Coreea de Sud, Mexic și Noua Zeelandă, dar într-un viitor apropiat ne putem aștepta ca acest serviciu premium să vină și la noi în țară. Susan a mai declarat și că YouTube Red este în primul rând un serviciu de streaming audio și că show-urile YouTube Original vin ca un bonus adus utilizatorilor. 

Ca un reminder, aflați că YouTube Red este o versiune de YouTube complet fără reclame, numai că utilizatorii au de plătit un abonament lunar fix precum se întâmplă și în cazul altor platforme de streaming. Se oferă și acces la clipurile YouTube Red și taxa lunară ar fi în state de 10 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×