Aplicația YouTube Music 2.19 dezvăluie logo-ul ce ar putea fi utilizat pentru serviciul YouTube Premiere

934 ori
<b>Aplicația YouTube Music 2.19 dezvăluie logo-ul ce ar putea fi utilizat pentru serviciul YouTube Premiere</b>Printre zvonurile ce au circulat pe finalul anului trecut s-a numărat și cel referitor la alipirea lui YouTube Music de YouTube Red și crearea unui singur serviciu astfel. Astăzi descoperim că noua iterație s-ar putea numi YouTube Premiere și că

Undeva prin vara anului trecut am aflat și zvonul referitor la contopirea lui YouTube Music cu Google Play Music, mutare realizată cu scopul de a se oferi un produs cât mai bun posibil pentru utilizatori. Se vehicula o lansare în martie 2018 și coincidență sau nu, astăzi descoperim care ar putea fi numele noului serviciu și asta ca urmare a unui proces de decompilare a apk-ului pentru YouTube Music 2.19.

Aici apare menționat serviciul "YouTube Premiere" și apare chiar și un logo alături, semn că dezvoltatorii s-au gândit la tot și că lansarea sa este programată pentru perioada următoare. Ce reușim să aflăm este faptul că acest nou produs al celor de la YouTube ar putea fi doar un rebranding pentru YouTube Music și nu o contopire a celor două servicii mai sus menționate.

În cazul în care introducerea comercială chiar este pregătit pentru prima lună de primăvară ar trebui să vedem curând leak-uri ceva mai detaliate, care să confirme rolul serviciului pregătit. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×