Serviciul de streaming audio Spotify ajunge de astăzi și în România!

2.629 ori
<b>Serviciul de streaming audio Spotify ajunge de astăzi și în România!</b>Una dintre cele mai populare soluții de streaming audio la nivel global este Spotify, serviciu care de astăzi ajunge în sfârșit și la noi pe plan local. Veți putea asculta muzica favorită de pe orice dispozitiv mobil, dar și de pe un computer

Dacă muzica este o parte importantă din viața voastră de zi cu zi, atunci vestea că Spotify s-a lansat și la noi în țară va fi primită cu brațele deschise. Ei bine da, celebrul serviciu de streaming audio poate fi folosit începând de astăzi, 12 martie și pe plan local, cei interesați având posibilitatea de a-și crea un cont de utilizator alegând fie planul Free (gratuit), fie pe cel Premium care necesită plata unei taxe lunare.

Interesant este faptul că Spotify oferă tarife mai mici la noi în țară, ba chiar cele mai mici din Europa. Astfel dacă vreți să vă bucurați de muzică nelimitată fără reclame, muzică pe care o puteți reda și offline, atunci veți avea de plătit numai 4.99 euro lunar - cu 50% mai puțin decât suma percepută în alte țări europene. Abonamentul de față ne oferă și posibilitatea de a da skip melodiilor ori de câte ori dorim, fără a fi impusă o limită precum în cazul versiunii gratuite.

Spotify

Spotify are la activ 159 milioane de membri, iar în cazul în care vă întrebați, numărul de melodii puse la dispoziție trece de 35 milioane. Utilizatorii își pot crea propriile playlist-uri, dar există și multiple astfel de colecții de melodii adunate de către editorii Spotify și sortate în funcție de gen, stare de spirit sau alte elemente descriptive. Serviciul poate fi accesat și de pe desktop urmând acest adresă, iar mai jos găsiți link-urile pentru descărcarea aplicației.

De asemenea, important de știut este că puteți testa varianta Premium complet gratuit timp de o lună, iar ulterior decide dacă vreți să plătiți pentru a vă bucura de beneficiile extra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×