Samsung Galaxy S9 îşi prezintă mostre foto cropuite, comparate cu cele ale lui Galaxy S8

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.287 ori
<b>Samsung Galaxy S9 îşi prezintă mostre foto cropuite, comparate cu cele ale lui Galaxy S8</b>Vedem astăzi și ce par a fi primele mostre foto realizate de camera lui Samsung Galaxy S9, materiale ce au fost postate de către utilizatorul Twitter @MMDJ. Vedeți mai jos fotografii cropuite ce au fost realizate de S9 și S8, fiind realizată astfel

Suntem în acea etapă a scăpărilor legate de Samsung Galaxy S9 în care începem să vedem şi mostre foto asociate acestui terminal, dar nu vă aşteptaţi la ceva special aici. E mai degrabă o captură cropuita comparată cu una realizata cu Galaxy S8 şi pe care o vedeţi mai jos.

Cu 11 zile rămase până la marea prezentare de la MWC 2018, Samsung Galaxy S9 continuă seria de scăpări şi azi. Utilizatorul Twitter @MMDDJ_ a partajat cu restul lumii ceea ce susţine că ar fi o fotografie realizată cu Samsung Galaxy S9, comparată apoi cu una realizată cu Galaxy S8 în condiţii similare. Ne întrebăm de ce nu vedem şi o fotografie normală, full şi nu doar una cropuită... dar unde mai e misterul şi farmecul atunci, corect?

Comparatie foto

Aparent sursa afirmă că nu a avut voie să pozeze mai mult. Evident privim cu precauţie scăparea, mai ales că nu avem nici măcar un EXIF să confirme identitatea handse-tului. Pe de altă parte leaksterul are o reputaţie destul de bună cu scăpări de gen. O problemă pe care o am cu pozele e că ele par să fie capturi de ecran cu fotografiile reale şi nu chiar cele originale.

Se vede clar panoul Edge din partea dreaptă a lor. Ce deducem noi din comparaţia foto e totuşi faptul că S9 prinde detalii mai clare decât Galaxy S8 şi reglează mai bine luminozitatea şi contrastul. S8 a prins ferestrele clădirilor estompate şi înecate în lumina galbenă. S9 le-a dat culori mai realiste şi o claritate mai bună. Dynamic range-ul pare mai bun şi diferenţa aminteşte de o poză cu şi fără HDR.

Aşteptaţi-vă şi la cadre mai clare să scape până pe 25 februarie, eventual unele care se sublinieze utilitatea camerei duale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×