Samsung Galaxy S9 îşi prezintă mostre foto cropuite, comparate cu cele ale lui Galaxy S8

1.364 ori
<b>Samsung Galaxy S9 îşi prezintă mostre foto cropuite, comparate cu cele ale lui Galaxy S8</b>Vedem astăzi și ce par a fi primele mostre foto realizate de camera lui Samsung Galaxy S9, materiale ce au fost postate de către utilizatorul Twitter @MMDJ. Vedeți mai jos fotografii cropuite ce au fost realizate de S9 și S8, fiind realizată astfel

Suntem în acea etapă a scăpărilor legate de Samsung Galaxy S9 în care începem să vedem şi mostre foto asociate acestui terminal, dar nu vă aşteptaţi la ceva special aici. E mai degrabă o captură cropuita comparată cu una realizata cu Galaxy S8 şi pe care o vedeţi mai jos.

Cu 11 zile rămase până la marea prezentare de la MWC 2018, Samsung Galaxy S9 continuă seria de scăpări şi azi. Utilizatorul Twitter @MMDDJ_ a partajat cu restul lumii ceea ce susţine că ar fi o fotografie realizată cu Samsung Galaxy S9, comparată apoi cu una realizată cu Galaxy S8 în condiţii similare. Ne întrebăm de ce nu vedem şi o fotografie normală, full şi nu doar una cropuită... dar unde mai e misterul şi farmecul atunci, corect?

Comparatie foto

Aparent sursa afirmă că nu a avut voie să pozeze mai mult. Evident privim cu precauţie scăparea, mai ales că nu avem nici măcar un EXIF să confirme identitatea handse-tului. Pe de altă parte leaksterul are o reputaţie destul de bună cu scăpări de gen. O problemă pe care o am cu pozele e că ele par să fie capturi de ecran cu fotografiile reale şi nu chiar cele originale.

Se vede clar panoul Edge din partea dreaptă a lor. Ce deducem noi din comparaţia foto e totuşi faptul că S9 prinde detalii mai clare decât Galaxy S8 şi reglează mai bine luminozitatea şi contrastul. S8 a prins ferestrele clădirilor estompate şi înecate în lumina galbenă. S9 le-a dat culori mai realiste şi o claritate mai bună. Dynamic range-ul pare mai bun şi diferenţa aminteşte de o poză cu şi fără HDR.

Aşteptaţi-vă şi la cadre mai clare să scape până pe 25 februarie, eventual unele care se sublinieze utilitatea camerei duale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×