Huawei P20 și P20 Plus ajung la TENAA pentru certificare; Apare și modelul P20 Lite pe listă

1.274 ori
<b>Huawei P20 și P20 Plus ajung la TENAA pentru certificare; Apare și modelul P20 Lite pe listă</b>Cum lansarea lui Huawei P20 se află la doar o lună distanță era de așteptat ca firma chineză să trimită smartphone-ul spre certificare către TENAA, lucru ce s-a întâmplat în aceste zile. Chiar pe 12 februarie TENAA a inclus în baza de date

Pe data de 12 februarie cei de la TENAA au luat în primire 3 noi smartphone-uri Huawei spre certificare, acestea fiind nimeni altele decât P20, P20 Plus și P20 Lite. Vedem că toate terminalele vin cu sistemul de operare Android Oreo și că ni se oferă la bord sloturi pentru două cartele SIM.

Huawei P20 TENAA

Nu avem dezvăluite informații despre specificațiile hardware ale acestor modele, dar în maxim două săptămâni ar trebui să fie publicate și certificările propriu-zise. Vom vedea atunci și imagini reale ale handset-urilor, iar după cum am aflat în ultima vreme se pare că acest trio va opta pentru panouri cu decupaj în stil iPhone X și pentru un scanner de amprente în spate.

Nume de cod:

  • Huawei P20 - EML-TL00 / EML-AL00
  • Huawei P20 Lite - ATU-TL10 / ATU-AL10
  • Huawei P20 Plus - CLT-TL00 / CLT-AL00

În vreme ce varianta P20 Lite se va mulțumi cu o cameră duală în spate, modelele P20 și P20 Plus speră să cucerească publicul printr-o cameră triplă. Acestea două se vor remarca și printr-un pachet hardware high-end care ar putea fi compus din procesorul Kirin 970 și până la 8 GB de RAM. Vor rula Oreo și lansarea va avea loc pe 27 martie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×