Skyfire 3.2 sosește pe Android cu noi funcții, bug fix-uri

1.743 ori
<b>Skyfire 3.2 sosește pe Android cu noi funcții, bug fix-uri</b>Browserul Skyfire, în varianta pentru Android a fost recent actualizat la versiunea 3.2, care aduce câteva funcții în plus și rezolvă problemele variantei anterioare. Aplicația se află în Android Market și scopul său principal este...

Browserul Skyfire, în varianta pentru Android a fost recent actualizat la versiunea 3.2, care aduce câteva funcții în plus și rezolvă problemele variantei anterioare. Aplicația se află în Android Market și scopul său principal este îmbunătățirea experienței de navigare pe care o oferă utilizatorului.

Principala funcție a lui Skyfire 3.2 este OneTouch Search box, o bară de căutare pe care o găsiți în toolbar, iar printre atuurile acestui soft se numără viteza de pornire, stabilitatea și suportul pentru playback media încorporat. Browserul rulează doar pe terminalele cu Android 2.0 și versiuni ulterioare și rămâne în continuare o opțiune excelentă pentru această platformă, în ciuda numărului mare de rivali.

Ca de obicei feedback-ul este binevenit, astfel că site-ul Skyfire vă stă la dispoziție pentru a vă spune părerea despre noua metodă de căutare rapidă în Toolbar. Puteți scana și codul QR de mai jos pentru a descărca și testa browserul.

Skyfire 3.2 sosește pe Android cu noi funcții, bug fix-uri

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×