Încă un telefon HTC cu ecran de mari dimensiuni ajunge pe Internet

2.704 ori
<b>Încă un telefon HTC cu ecran de mari dimensiuni ajunge pe Internet</b>După scăparea de ieri a unui handset ce părea a fi HTC Desire2, iată că încă un telefon HTC își face apariția în următoarele imagini. Handsetul este considerat mai apropiat de segmentul de tablete decât de telefoane mobile, cel puțin de...

După scăparea de ieri a unui handset ce părea a fi HTC Desire2, iată că încă un telefon HTC își face apariția în următoarele imagini. Handsetul este considerat mai apropiat de segmentul de tablete decât de telefoane mobile, cel puțin de către cei de la Engadget.

Terminalul este branduit Verizon și are un design ce amintește de modelul Droid Incredible. Observăm și prezența unui bliț dual LED în partea din spate și faptul că telefonul vine cu interfața HTC Sense, conform inscripției de pe carcasă. în vreme ce Engadget afirmă că handsetului îi lipsesc butoanele frontale, un articol ulterior arată că de fapt acestea sunt taste capacitive touch, iar odată iluminate ele sunt vizibile.

Nu avem un nume sau o dată de lansare pentru acest model, dar variantele sunt clare: fie o tabletă de 5 inchi cu numele de Scribe/Flyer, fie un smartphone cu specificații impresionante asemenea lui Thunderbolt.

Încă un telefon HTC cu ecran de mari dimensiuni ajunge pe Internet

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×