Smart IT, competiție de top În domeniul dezvoltării de aplicații În România, cu premii de peste 7000 de euro

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.545 ori
<b>Smart IT, competiție de top În domeniul dezvoltării de aplicații În România, cu premii de peste 7000 de euro</b>Smart IT este cea mai complexă competiție de aplicații web și mobile din România, implicând tinerii dezvoltatori care își doresc să se afirme și să câștige premii în valoare de peste 7000 de euro. Playtech.ro da startul acestie provocări pe...

Smart IT este cea mai complexă competiție de aplicații web și mobile din România, implicând tinerii dezvoltatori care își doresc să se afirme și să câștige premii în valoare de peste 7000 de euro.

Playtech.ro da startul acestie provocări pe 17 octombrie 2011, iar doritorii se pot înscrie cu aplicațiile proprii pe www.playtech.ro/smartit până pe 10 noiembrie 2011. Cele mai bune 10 aplicații vor ajunge în finală și vor fi supuse analizei de către un juriu, plus votul publicului în cadrul Mesei Rotunde Smart IT, desfășurată pe 16 noiembrie în club Tribute din București.

Smart IT accepta doar aplicații dezvoltate de echipe de până la 5 membri și orice fel de platforma web și mobile este acceptată. Juriul va lua în calcul aspecte precum originalitatea ideii, creativitate, mod de implementare, utilitate, impact potențial și multe altele. Smart IT va beneficia de prezența unor specialisti din cadrul Microsoft, Kolectiv Studio, Research în Motion, Total Soft, Nokia și pe partea non-tehnica o echipă de bloggeri (Chinezu, Piticu și Dan Dragomir).

Mobilissimo.ro se număra printre partenerii media ai evenimentului și vă urează succes dacă participați la acest concurs!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×