Tastatura virtuală GBoard pentru Android este actualizată: primim sugestii de emoji-uri și GIF-uri, dar și integrare Translate (Descărcați de aici)

2.335 ori
<b>Tastatura virtuală GBoard pentru Android este actualizată: primim sugestii de emoji-uri și GIF-uri, dar și integrare Translate (Descărcați de aici)</b>Printre aplicațiile de tip tastatură virtuală existente pentru Android avem și titlul numit GBoard și dezvoltat chiar de către Google, software ce astăzi primește o actualizare interesantă. Update-ul aduce sugestii pentru GIF-uri, emoji-uri, dar și un

Una dintre cele mai populare aplicații de tip tastatură pe care o regăsim în Google Play este GBoard - software dezvoltat chiar de către Google și disponibil de ceva timp publicului. Acesta primește astăzi o actualizare interesantă ce ne aduce noutăți precum posibilitatea de a introduce emoji-uri sau gif-uri în text fără a fi nevoie să trecem de la o secțiune la alta, dar și sugestii de asemenea elemente în timpul procesului de typing.

GBoard

Există și așa-numitele background-uri dinamice aduse aici și integrarea serviciului Google Translate. După cum puteți vedea în prezentarea de mai sus, prin activarea acestei funcții avem parte de traducere în timp real a frazelor scrise ca răspuns la mesajele recepționate.

Din păcate mesajele primite în altă limbă nu vor putea fi traduse automat, așa că veți apela la aplicația dedicată Translate pentru acest lucru. Noua versiune GBoard ar trebui să fie disponibilă deja pe Google Play. O puteți descărca de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×