Celebra tastatură virtuală SwiftKey primeşte funcţia Transliteration, dar şi Clipboard în cea mai nouă versiune

1.302 ori
<b>Celebra tastatură virtuală SwiftKey primeşte funcţia Transliteration, dar şi Clipboard în cea mai nouă versiune</b>Printre aplicațiile de tip tastatură pe care le regăsim în universul Android și iOS avem și Swiftkey. Acest software a primit de curând o actualizare ce ne aduce în primul rând funcția Transliteration. Aceasta din urmă ne

Celebra tastatură SwiftKey, care a început să fie preinstalată pe tot mai multe smartphone-uri, a primit în această săptămână o actualizare, care îi aduce câteva funcţii foarte utile. Dintre ele amintim Transliteration şi Clipboard, dar mai multe detaliem mai jos.

SwiftKey Hub

Ultimele luni ne-au adus noutăţi precum scris în multiple limbi, mod incognito şi layout-uri, dar acum e momentul pentru ceva nou in SwiftKey. Funcţia Transliteration se aplică pentru început vorbitorilor de dialecte Hindi şi Gujarati. Ea permite scrisul mai uşor în aceste limbaje indiene, fără a fi nevoie să faceţi modificări de setări. Scopul este de a scrie mai uşor pe tastatura QWERTY într-un limbaj similar cu rostirea fonetică.

SwiftKey Hub

Tastatura e capabilă să detecteze limba în care scrieţi şi apoi să afişeze cuvântul şi "script-ul" asociat în bară de predicţii. Puteţi vedea cuvintele în Hindi şi Engleză simultan în timpul scrierii. SwiftKey Hub primeşte un nou design, dar şi noi shortcuturi. Avem şi un Clipboard, modul Incognito e la îndemână şi putem salva combinaţiile de cuvinte folosite cel mai des.

SwiftKey Hub

Vor exista şi shorcuturi pentru cuvinte şi combinaţii de cuvinte, inclusiv pentru adrese şi numere de telefon. Cea mai nouă versiune a aplicaţiei se află aici pentru Android şi aici pentru iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×