Todoist, o aplicație foarte utilă pentru memorare a sarcinilor și sincronizare a lor (To do list)

4.035 ori
<b>Todoist, o aplicație foarte utilă pentru memorare a sarcinilor și sincronizare a lor (To do list)</b>în secolul vitezei e bine să ai priorități bine stabilite și ar fi ideal să ai totul planificat din timp. Mulți dintre noi au liste cu lucruri de făcut pentru a nu le uită și uneori ne place să le și sincronizăm pe terminalele noastre. Acum...

în secolul vitezei e bine să ai priorități bine stabilite și ar fi ideal să ai totul planificat din timp. Mulți dintre noi au liste cu lucruri de făcut pentru a nu le uită și uneori ne place să le și sincronizăm pe terminalele noastre. Acum există o aplicație ce îndeplinește acest rol iar numele său este Todoist.

Todoist este o aplicație de tip "to do list", care permite crearea de remindere și liste cu lucrurile pe care le aveți de făcut pe viitor. Softul e disponibil gratuit in Play Store și acest serviciu există deja de ani buni sub formă de web app, având mai bine de 900.000 de utilizatori. Aplicația permite sincronizarea memento-urilor pe terminalele voastre, salvarea listei de sarcini în cloud și administrarea task-urilor.

Todoist, o aplicație foarte utilă pentru memorare a sarcinilor și sincronizare a lor (To do list)

Veți putea folosi proiecte cu diferite culori pentru a face diferența între sarcini, accesa listele și când sunteți offline și organiza datele în proiecte și sub-proiecte. Există și un cont Premium care vă va permite să fiți și mai bine organizti, cu filtre puternice, un web app modern pe Todoist.com folosit pe PC și posibilitatea de a primi remindere prin SMS sau mail.

Aplicația e disponibilă aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×