Todoist, o aplicație foarte utilă pentru memorare a sarcinilor și sincronizare a lor (To do list)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 3.940 ori
<b>Todoist, o aplicație foarte utilă pentru memorare a sarcinilor și sincronizare a lor (To do list)</b>în secolul vitezei e bine să ai priorități bine stabilite și ar fi ideal să ai totul planificat din timp. Mulți dintre noi au liste cu lucruri de făcut pentru a nu le uită și uneori ne place să le și sincronizăm pe terminalele noastre. Acum...

în secolul vitezei e bine să ai priorități bine stabilite și ar fi ideal să ai totul planificat din timp. Mulți dintre noi au liste cu lucruri de făcut pentru a nu le uită și uneori ne place să le și sincronizăm pe terminalele noastre. Acum există o aplicație ce îndeplinește acest rol iar numele său este Todoist.

Todoist este o aplicație de tip "to do list", care permite crearea de remindere și liste cu lucrurile pe care le aveți de făcut pe viitor. Softul e disponibil gratuit in Play Store și acest serviciu există deja de ani buni sub formă de web app, având mai bine de 900.000 de utilizatori. Aplicația permite sincronizarea memento-urilor pe terminalele voastre, salvarea listei de sarcini în cloud și administrarea task-urilor.

Todoist, o aplicație foarte utilă pentru memorare a sarcinilor și sincronizare a lor (To do list)

Veți putea folosi proiecte cu diferite culori pentru a face diferența între sarcini, accesa listele și când sunteți offline și organiza datele în proiecte și sub-proiecte. Există și un cont Premium care vă va permite să fiți și mai bine organizti, cu filtre puternice, un web app modern pe Todoist.com folosit pe PC și posibilitatea de a primi remindere prin SMS sau mail.

Aplicația e disponibilă aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×