Australienii de la One Education lansează un laptop 2 în 1 cu Windows 10 şi cu preţ de doar 238 dolari

1.443 ori
<b>Australienii de la One Education lansează un laptop 2 în 1 cu Windows 10 şi cu preţ de doar 238 dolari</b>Australienii de la One Education au prezentat de curând și laptop-ul 2 în 1 denumit Infinity One, produs destinat școlilor ce vine la un preț de doar 238 dolari. Ca dotări tehnice primim în cazul de față un display de 10.1 inch cu rezoluție HD, un proceso

Firma australiană One Education propunea printr-o campanie de crowdfunding realizarea unui laptop modular, care din păcate a picat ca proiect. Totuşi a demarat o altă iniţiativa, care a adus pe piaţa un laptop 2 în 1 cu preţ accesibil şi Windows 10 la bord. Terminalul poate fi admirat mai jos.

Avem de-a face cu un model destinat şcolilor şi învăţământului şi care costă doar 238 dolari. El aduce o carcasă colorată în verde, rezistenţă sporită la contactele dure şi personal consider că dacă acest produs are succes, vom vedea şi laptopul modular realizat. Cunoscut sub numele de Infinity One, acest hibrid tableta-laptop se livrează în luna august, cu un ecran de 10.1 inch şi cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli.

Aduce 2 GB RAM, 64 GB stocare şi o baterie de 7500 mAh, plus un procesor Intel Atom quad core tactat la 1.92 GHz (cel mai probabil un Intel Atom x5-Z8350). E oferit şi un stylus aici, iar partea de tabletă se poate detaşa de tastatură la nevoie. Dotările includ o cameră de 5 MP în spate, frontală de 2 MP, slot microSD, port micro HDMI, porturi USB 2.0  şi micro USB 3.0.

Windows 10 e platforma aleasă aici, dar modelul modular va suporta Windows, Linux sau Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×