Twitter pentru Android actualizat la versiunea 5.0, cu o interfață arătoasă; Link de download aici!

1.458 ori
<b>Twitter pentru Android actualizat la versiunea 5.0, cu o interfață arătoasă; Link de download aici!</b>Cei care se afla în programul Twitter Android beta au parte de release-ul nou al aplicației mai devreme decât utilizatorul de rând. Astfel, ei au de-a face cu o aplicație foarte arătoasă, mai ales pentru că a schimbat în sfârșit acel UI de care...

Cei care se afla în programul Twitter Android beta au parte de release-ul nou al aplicației mai devreme decât utilizatorul de rând. Astfel, ei au de-a face cu o aplicație foarte arătoasă, mai ales pentru că a schimbat în sfârșit acel UI de care ne plictisisem.

Din păcate, Twitter for Android tot nu aduce optimizare pentru tablete. Se pare că acest client Twitter oficial scăpase în rândul presei cu ocazia IFA. Această versiune aduce taburi în stil Android, preview-uri in line media și o bară de activități. Ca și la aplicatiile Google+ și Facebook aveți acum o zonă de opțiuni în partea stângă, iar funcțiile sunt dispuse vertical.

Veți trece între opțiunile Twitter Home, Notificări, Mesaje, Activități, Trending folosind swipe-uri laterale, dar deocamdată există un pic de lag, deoarece aplicația este în faza beta. Din păcate softul nu a adus și o schimbare de widget, care arată ca pe vremea lui Gingerbread. Dacă vă simțiți curajoși, puteți testa aplicația descărcând APK-ul de aici sau aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×