și HTC One trece la auriu "champagne"; Primele fotografii cu această variantă de culoare apar pe web

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.317 ori
<b>și HTC One trece la auriu "champagne"; Primele fotografii cu această variantă de culoare apar pe web</b>Dacă preferați HTC în locul unui iPhone și îi invidiați pe viitorii posesori de iPhone 5S auriu "champagne", ei bine aflați că și HTC One va primi o versiune de acest gen. După ce Samsung a reacționat la faptul că 5S vine cu procesor 64 bit,...

Dacă preferați HTC în locul unui iPhone și îi invidiați pe viitorii posesori de iPhone 5S auriu "champagne", ei bine aflați că și HTC One va primi o versiune de acest gen. După ce Samsung a reacționat la faptul că 5S vine cu procesor 64 bit, acum și HTC răspunde prin... culori.

HTC One a debutat cu aproape jumătate de an în urmă în argintiu și negru, urmând apoi o versiune roșie lansată în această vară și una albastră lansată săptămâna trecută. Deși o variantă roz nu este încă luată în calcul, cea aurie este gata de lansare, judecând după imaginile integrate în acest articol.

și HTC One trece la auriu "champagne"

Aceste fotografii au apărut pe echivalentul chinezesc al lui Twitter și că de obicei indemnan la precauție, deoarece pot fi editări foto. După părerea mea, un producător de telefoane trebuie să aibă mare grijă atunci când lansează un handset auriu, deoarece dacă îl face prea strident risca să cadă în capcană kitsch-ului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×