Utilizatorii iOS pot folosi de astăzi PayPal pentru achitarea cumpărăturilor din App Store, iTunes și Apple Music

Autor:  | Publicat în:  Apple  PayPal 1.244 ori
<b>Utilizatorii iOS pot folosi de astăzi PayPal pentru achitarea cumpărăturilor din App Store, iTunes și Apple Music</b>Platforma PayPal anunță astăzi parteneriatul încheiat cu Apple prin care utilizatorii au posibilitatea de a achita pentru achizițiile făcute în App Store, iTunes sau Apple Music folosind contul personal de PayPal. Pentru moment funcția debutează în

Un parteneriat foarte interesant iese la iveală astăzi, cel dintre PayPal și Apple - părți ce colaborează pentru a aduce la dispoziția utilizatorilor iOS o nouă modalitate de plată. Aceștia își vor putea achita cumpărăturile realizate în App Store, iTunes sau Apple Music folosind chiar contul personal de PayPal, lucrurile simplificându-se foarte mult astfel.

Pentru moment aflăm că funcția va fi pusă la dispoziția utilizatorilor din Canada și Mexic urmând ca în curând să fie oferită și celor din SUA. Se pot plăti astfel filmele achiziționate, muzica, aplicațiile, jocurile sau cărți e-book. Ni se promite o metodă de plată securizată și versatilă și aflăm că o vom putea ruga pe Siri să realizeze plăți folosind aplicația PayPal.

După cum vedeți în captura de ecran de mai sus, pentru a plăti cu PayPal va trebui să ne logăm în contul Apple ID și ulterior să alegem PayPal ca metodă de plată din meniul de setări. Rămâne acum să vedem dacă funcția va ajunge și în alte regiuni pe viitor.

 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×