Asus va demara livrarea smartphone-urilor din seria ZenFone 4 în august; la 4 luni distanță de termenul inițial

1.430 ori
<b>Asus va demara livrarea smartphone-urilor din seria ZenFone 4 în august; la 4 luni distanță de termenul inițial</b>Vești despre planurile ASUS în ceea ce privește seria de terminale ZenFone 4 sosesc astăzi via DigiTimes, publicație ce dezvăluie că taiwanezii își vor aduce noile modele pe piață începând de luna viitoare. Un singur model este totuși disponibil oficial

Un raport marca DigiTimes ne anunță astăzi despre planurile ASUS de a începe livrarea smartphone-urilor din seria ZenFone 4 începând de luna viitoare, la 4 luni distanță de la termenul inițial ce era dezvăluit public. Amânarea lansării acestor noi modele ar fi fost pusă pe seama perfecționării design-ului și a implementării de upgrade-uri menite să ofere un plus la nivel de eficiență.

În continuare doar un singur model din această gamă este oficial și anume ZenFone 4 Max, terminal de tip battery-phone ce pune la dispoziția utilizatorilor și o cameră duală. Pe lângă acesta așteptăm curând și debutul variantei standard ZenFone 4, a lui ZenFone 4 Selfie și a unei versiuni ZenFone 4 Pro ce nu ar fi exclus să aducă procesorul Snapdragon 835 la pachet.

Nu există nici o veste despre un urmaș a lui ASUS ZenFone 3 Ultra, dar ar trebui să aflăm detalii până luna viitoare. Cât despre modelul ZenFone 4, acesta este așteptat în variante de  5.2 și 5.5 inch. Prezența unui procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 la bord ar fi aur curat!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×