Google Pixel 2 XL va aduce un design à la Galaxy S8; vedem o randare detaliată și aflăm că telefonul oferă display AMOLED 18:9 și tehnologie Edge Sense

2.948 ori
<b>Google Pixel 2 XL va aduce un design à la Galaxy S8; vedem o randare detaliată și aflăm că telefonul oferă display AMOLED 18:9 și tehnologie Edge Sense</b>Vedem astăzi prima randare detaliată destinată lui Google Pixel 2 XL, imagine ce vine din partea celor de la Android Police care au realizat-o pe seama unor informații de încredere primite. Design-ul este lucrul de care ne legăm și observăm din start că

Fanii seriei de terminale Pixel să se adune! Avem astăzi pentru voi prima randare a phablet-ului Google Pixel 2 XL, imagine ce ne este prezentată de către cei de la Android Police și care a fost creată pe baza unor informații primite de la surse de încredere.

Publicația oferă o notă de 8 din 10 pentru veridicitatea acestui design pe care îl vedeți mai jos și aflăm că lansarea produsului ar urma să aibă loc în septembrie aparent. Design-ul este capitolul de care ne legăm astăzi, fiind și elementul ce ne interesează în special ținând cont de faptul că oricum la nivel de hardware urmează să primim dotări de top, inclusiv ultimul CPU al celor de la Qualcomm.

După cum se poate observa privind imaginea cu pricina, se pare că avem noutăți serioase la nivel de look - principalul element fiind panoul frontal cu muchii foarte înguste ce ne amintește direct de Samsung Galaxy S8. Totuși, marginile de sus și jos par a fi ceva mai generoase pe varianta Google iar curbura celor laterale nu atât de proeminentă.

Google Pixel 2 XL

Spatele este într-un fel similar celui de pe prima generație Pixel XL, dar și aici se remarcă actualizări precum reducerea zonei din sticlă din partea de sus care acum nu mai găzduiește scanner-ul de amprente. Avem o cameră foto de dimensiuni generoase și pentru moment nu se trece la un senzor dual. Și panoul din spate dispune de muchii curbate, iar carcasa este tot una de tip unibody metalică. 

Aflăm că producătorul acestui handset va fi nimeni altul decât LG și că display-ul este o unitate AMOLED de 6 inch cu aspect ratio 18:9 exact ca flagship-ul LG G6. Aparent ecranul nu va fi curbat ca în cazul lui S8, aici fiind utilizată tehnologia 3D glass care dă un efect de lărgire a conținutului afișat de display-ul plat. Interesantă este și vestea că telefonul va oferi o tehnologie similară lui Edge Sense de pe HTC U11 prin care vom putea interacționa cu Google Assistant prin "strângerea" telefonului.

Cei de la Android Police susțin că varianta standard Google Pixel 2 nu se va schimba prea mult comparativ cu modelul anterior, cu toate că de curând am văzut o husă ce ne dezvăluia un design identic variantei phablet de astăzi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×