Google Assistant soseşte pe iOS în curând; pentru început doar în State

763 ori
<b>Google Assistant soseşte pe iOS în curând; pentru început doar în State</b>Deși nu ne așteptam la o asemenea lansare, iată că asistentul vocal Google Assistant se pregătește să sosească și pe platforma iOS în perioada următoare. Pentru moment debutul va avea loc doar în SUA și așteptăm ca pe viitor disponibilitatea asistentului

Google se pregăteşte să îşi aducă faimosul Assistant pe iOS, propunând o concurenţă serioasă pentru Siri, dar şi pentru Cortana, care se tot extinde. Se pare că Google Assistant va debuta întâi pe iOS în SUA şi apoi şi în restul ţărilor.

Anunţul va veni la Google I/O 2017, care debutează pe 17 mai, cu o conferinţă keynote. Aplicaţia iOS va combina probabil funcţionalitatea de tip "chat" din Google Allo cu varianta de bază a lui Assistant de pe Android. Google Assistant for iOS are toate şansele să rămână disponibil doar în SUA pentru început şi mă gândesc aici la câteva luni bune de exclusivitate.

Odată cu extinderea acestui asistent virtual şi dezvoltatorii ar putea să îi integreze funcţiile în aplicaţiile de pe iOS. Platforma Apple ar deveni deja aglomerată, cu Cortana, Siri şi Google Assistant la îndemână şi mă gândesc că nici Alexa nu e departe de vreo lansare de gen. Între timp o variantă actualizată de Siri e pregătită pentru debut luna viitoare la WWDC 2017, cu raspunsuri mai naturale si integrare HomeKit si HealthKit mai bună.

Google Assistant era anunţat la Google I/O 2016 şi este unul dintre cei mai avansaţi asistenţi virtuali bazaţi pe AI. A fost exclusiv pe Google Pixel şi Pixel XL şi apoi a început să ajungă şi pe alte terminale, inclusiv pe cele cu Marshmallow şi chiar pe Android Wear.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×